Karriär

Våra viktigaste verktyg – vårt mindset

Vi på Mundipharma arbetar målinriktat för att införa nya läkemedel på marknaden som kan förbättra livskvaliteten hos patienter i hela världen. I vår strävan efter att vara bäst i det här arbetet har vi valt at arbeta strukturerat med vårt mindset:

ACCOUNTABILITY

Vi tar alla ansvar för att vårt företag utvecklas. Utan att kompromissa med vårt ansvar för patienter, samarbetspartner och kollegor.

AGILITY

Vi värdesätter förändring och satsar hårt på att skapa den. De säkra valen och de kända rutinerna skapar nämligen inte den innovation som krävs för att nå målen.

AMBITION

Vi är ambitiösa. Inte bara för oss själva eller vårt eget team utan för hela vårt företag. Vår viktigaste drivkraft är vår nyfikenhet och lust att skapa förändring och utveckling.

Är du redo att ta ansvar?

Hos Mundipharma får du frihet att fatta självständiga beslut inom ditt ansvarsområde. Vår kultur ger dig utrymme att vara med och påverka och skapa förändringar. Det anser vi är det bästa sättet du kan hjälpa patienter och samarbetspartner på: med nya och innovativa läkemedelsprodukter.

Här på Mundipharma kommer du att arbeta i ett globalt orienterat företag. Vi är en del av Purdue/Mundipharma/Napp – ett nätverk av associerade, oberoende läkemedelsföretag med över 8 000 anställda som alla arbetar för att förbättra livskvaliteten hos patienterna.

En framtid hos Mundipharma

Om vi inte har några lediga positioner idag som passar just din profil är du välkommen skicka in en spontan ansökan till info@mundipharma.se.

Läs mer om Mundipharma här

Vakans Sista ansökningsdag
There are currently no jobs listed

© 2017 Mundipharma AB

Adress

Mundipharma AB
Mölndalsvägen 30B
412 63 Göteborg

Kontakt

Tel: 031-773 75 30
Fax: 031-773 75 49

info@mundipharma.se

Om Mundipharma

Mundipharma AB är en del av Purdue/Mundipharma/Napp som är ett internationellt nätverk av oberoende, associerade företag.

Villkor för användning av Mundipharma.se